ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η εταιρεία ‘Fameli Furniture’ ειδικεύεται στον χώρο του επίπλου από το 1971, με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά (στον τομέα της χονδρικής και της λιανικής πώλησης) καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της.

Η εταιρεία ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων εξωτερικού και εσωτερικού χώρου και κατά παραγγελία (custom made) δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα, την υψηλή ποιότητα, και την αισθητική.

Η ‘Fameli Furniture’ εξερευνά και δημιουργεί νέες ιδέες και μορφές ανακαλύπτει νέες φόρμες προσαρμόζοντας το παλιό στο νέο με εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων. Συνυφασμένη με την σύγχρονη αρχιτεκτονική δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια από την αρχική φάση κατασκευής του έργου έως τη διαμόρφωση και εξοπλισμό του εκάστοτε χώρου.

Η τεχνογνωσία και η μακροχρόνια πορεία μας, μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε όλα τα είδη επίπλων (επενδύσεις, ταπετσαρίες, αναπαλαιώσεις, custom made οποιασδήποτε κατασκευής εξωτερικού και εσωτερικού χώρου).

Η ‘Fameli Furniture’ συνεργάζεται με τα καλύτερα αρχιτεκτονικά γραφεία και interior designers στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει στο ειδικά διαμορφωμένο show room (1600 m²) στον Πειραιά.